Werken bij Gall & Gall: voor echte liefhebbers

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland, met meer dan 600 winkels verspreid over het hele land. We hebben verstand van drank, maar we zijn vooral hobbyisten. Liefhebbers van een goed glas, of dat nu een zeldzame Bordeaux is of een frisse Argentijnse zomerwijn. We houden van een klassieke Hollandse jenever, al dan niet gemixt met een eigentijdse frisdrank. We weten waar de lekkerste blonde bieren vandaan komen. En we kunnen alles vertellen over fluweelzachte én krachtig-rokerige whisky’s.

Zorgen dat klanten met méér thuis komen dan een goede fles

Dat is wat je bij ons nodig hebt: een fascinatie voor alles dat met drank te maken heeft. Je houdt ervan én je hebt er verstand van. Welke wijn bij welk gerecht. Het beste bier voor een warme dag. Welke likeur als afsluiting van een goed diner. Maar dat is nog niet genoeg. Je beschikt ook over enthousiasme en schwung. Je bent een vat vol verhalen en doet niets liever dan erover vertellen en adviseren. Zo beleven de klanten niet alleen plezier aan lekker drinken, maar komen ze thuis met veel meer dan alleen een goede fles.

Uitgroeien tot expert

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We zorgen er bovendien voor dat je een echte expert kunt worden, bijvoorbeeld door onze online wijn-spijs trainingen. Je maakt deel uit van een grote organisatie met liefhebbers van het slijterijvak, zodat er altijd een collega te vinden is met wie je kennis kunt uitwisselen. Tijdens werkoverleggen is er ruimte voor proeven. Zo word je steeds beter in je werk en heb je alles in handen om onze klanten te adviseren en te inspireren.

Jouw mogelijkheden

Gall & Gall heeft mogelijkheden voor mensen van verschillende opleidingsniveaus, van vmbo tot universitair. Uiteraard moet je de wettelijke leeftijd hebben om met dranken te mogen werken in onze winkels en distributiecentra: minimaal 18 jaar voor verkoop- of magazijnmedewerker en minimaal 21 jaar voor winkelmanager.

Wij denken dat we je iets moois te bieden hebben. Kijk dus eens bij onze vacatures.