Diversiteit & INclusie.


Onze MIX 

Over smaak valt niet te twisten. Sterker nog, hoe meer smaken hoe rijker en verrassender het wordt. Dat geldt ook voor een organisatie. Daarom is Gall & Gall een plek waar we elkaar waarderen om elkaars verschillen. Juist in veelzijdigheid zit onze kracht. Zoals verschillende ingrediënten een cocktail zijn unieke smaak geven, werkt dat ook in een team. Ieder brengt zichzelf mee. Een verfrissende open cultuur zorgt dat we elkaar inspireren en kunnen leren van elkaar. Diverse teams creëren we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ieders unieke talent te herkennen en deze binnen het team een plek te geven. Vanuit die diversiteit aan ideeën en inzichten ontstaat vernieuwing en creativiteit. Jezelf kunnen zijn. Gelijke kansen krijgen. Gewaardeerd worden om wie je bent. Open staan voor elkaar. Dat is waar het om draait. Zo smaakt werken bij Gall & Gall. 

GOED GENIETEN DOE JE SAMEN 

Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt creëer je samen. Zo trainen we al onze leidinggevenden op het herkennen van onbewuste vooroordelen en het ontwikkelen van inclusief gedrag. Daarnaast organiseren we diverse dialoogsessies om ervaringen en behoeften uit te wisselen en zo intern het gesprek op gang te houden. 

2750 SMAAKMAKERS 

We zijn trots op onze 2.750 medewerkers in onze 600 winkels door heel Nederland. Wij kennen alle smaken van Nederland. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant én als collega. Wij helpen onze klanten goed genieten, sinds 1884. In de winkel en online.

Diversiteitsnetwerken 

We hebben een aantal diversiteitsnetwerken waar je je bij aan kan sluiten. Een diversiteitsnetwerk is een groep collega’s met gedeelde persoonlijke eigenschappen of een gezamenlijke passie voor een bepaald onderwerp. Voel je welkom om lid te worden van een of meerdere van onze diversiteitsnetwerken: Young Ahold Delhaize, Ahold Delhaize Pride of DNA (Diversity Network Ahold Delhaize). Als lid van een diversiteitsnetwerk word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten en bijeenkomsten. 

Wat ons drijft

Werken bij Gall & Gall betekent

Goed Genieten

Goed Genieten

Persoonlijk & Benaderbaar

Persoonlijk & Benaderbaar

Inclusieve werkplek

Inclusieve werkplek

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Top