Onze familie leren kennen?

Werken met de allerbeste

Wij delen een passie voor het leveren van lekker eten, genieten, beauty en innovaties. Maar ook voor het cre√ęren van een inclusieve werkplek met mooie carri√®remogelijkheden. In Nederland en wereldwijd.

Albert Heijn is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van haar klanten. Het merk is uitgegroeid van een eenvoudige kruidenier tot het foodtechbedrijf dat het nu is. Albert Heijn begrijpt dat waar voor je geld belangrijker is dan ooit. Niet voor niets is de missie:  beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Zo maakt Albert Heijn het makkelijker en persoonlijker om goed en gezond te eten.

Naar de website

Etos, het grootste gezondheids- en wellnessplatform van Nederland, is al meer dan honderd jaar de vertrouwde drogisterij van klanten. Met winkels door heel Nederland is er altijd een Etos in de buurt waar gediplomeerde drogisten deskundig advies kunnen geven. Etos helpt haar klanten om zich goed te voelen - zowel in de winkel als online.

Naar de website

Ahold Delhaize is een van 's werelds grootste foodretailgroepen en toonaangevend in zowel supermarkten als e-commerce. Samen helpen we mensen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven - zo maken we het verschil in het leven van miljoenen klanten.

Naar de website

Met een aanbod van 41 miljoen unieke producten hebben klanten van bol een ruime keuze. Daarom winkelen 13 miljoen Nederlanders en Belgen op het online winkelplatform. Bol werkt samen met meer dan 52.000 lokale ondernemers die via haar platform verkopen.

Naar de website

Onze brands in cijfers

0

collega's wereldwijd

0

miljoen klanten per week

0

kruideniers- en speciaalzaken

0

van 's werelds grootste foodretailgroepen

Top