Hoofdkantoor

JOUW PERFECTE MIX 

De medewerkers van Gall & Gall op het hoofdkantoor in Zaandam streven naar de perfecte mix van onweerstaanbaar assortiment, blije klanten, bruisende winkels en een goed gevulde webshop. Hét recept om onze klanten goed te laten genieten is de perfecte blend van enthousiasme en professionaliteit, van inkoop tot (online) marketing en IT. In elk vakgebied bieden wij als grootste en beste drankenspeciaalzaak aan jou de kans om je kennis te laten groeien en met jouw persoonlijke smaak het beste uit jezelf te halen.  

WAT SERVEREN WE? 

Als werkgever zijn we er voor jou. Met goede arbeidsvoorwaarden én de mogelijkheid op het hoofdkantoor je talenten en expertise te ontwikkelen. Dit kan door onze opleidingen, een vleugje ondernemerschap en vooral ook door te leren van je collega’s. We hebben alle smaken voor je; van IT, marketing en e-commerce tot category management, finance of HR. We denken graag met je mee over jouw invulling van de baan en jouw persoonlijke ontwikkeling.  

Werken met jouw smaak aan jouw succesverhaal binnen Gall & Gall? Dat kan. Want wij combineren de daadkracht van een zelfstandig bedrijf met de variatie en loopbaankansen van een grote multinational. Ons hoofdkantoor biedt een vernieuwende en inspirerende omgeving waar onze mensen hun persoonlijke smaak, passie en kennis kunnen gebruiken voor het creëren van unieke producten en verhalen voor onze klanten. En wie weet ook voor jou.

Je kunt op ons rekenen

Gall & Gall in cijfers

0

Sterke roots sinds 1884

Sterke roots sinds 1884
0
+

collega's

collega's
0
+

winkels verspreid door het hele land

0
+

Wekelijkse klanten

Je nieuwe collega's

Anne-Claire

'Met de technologie die we ter beschikking hebben, kunnen we gave dingen bereiken'

Luz

’Er is alle ruimte om met ideeën en input te komen’

Reinier

‘Door te werken bij de marktleider kan ik echt impact maken’

Onze hoofdkantoorfuncties wachten op jou.

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.

Top