Winkel

WERK MET JOUW SMAAK 

Gall & Gall is al sinds 1884 dé drankenspecialist van Nederland. Met 600 winkels verspreid over het hele land, is er altijd een winkel bij jou in de buurt. En iedere winkel is uniek. Met z’n eigen vaste klanten, mensen die aanwaaien voor een praatje, of iemand die op zoek is naar een passende fles voor een heel bijzondere gelegenheid. Goed genieten, dat is wat we serveren. Als verkoopmedewerker of winkelmanager zorg jij dat mensen met een glimlach en het perfecte drankje naar buiten lopen.  

JIJ MAAKT HET VERSCHIL 

Als Gall & Gall medewerker voeg jij een unieke smaak toe. Het is werk waar je veel van jezelf in kwijt kunt, waar je interesses, je (mensen)kennis en vakmanschap het verschil maken. Zo draag je persoonlijk bij aan bijzondere momenten in het leven van onze klanten. En maak je met de juiste drankjes, met én zonder alcohol, een 100% geslaagd feest. Door te zijn wie je bent en mensen op jouw manier te adviseren en inspireren weet jij klanten aan ons te binden, zowel aan de fysieke als de online winkel. 

UITGROEIEN TOT BIERISTA, MOCKTAIL MASTER, WIJN-SPIJSADVISEUR….  

Bij Gall & Gall ontvang je niet alleen een volzoete beloning, maar krijg je tegelijk de kans om jezelf te ontwikkelen tot gastheer/gastvrouw en kenner. Van bierista en mocktail master tot een wijn-spijsadviseur. Of alles in één. Dit kan met onze e-learnings, onze Gall & Gall masterclasses en vooral ook door te leren van je collega’s. Die kennis neem je ook mooi mee naar huis, zodat je thuisfront en vrienden er ook van kunnen genieten. Wil jij het gezicht van Gall & Gall zijn? Kijk dan snel welke smaken er voor jou zijn. 

WAT SERVEREN WE? 

Als werknemer bij Gall & Gall ontvang je een prima salaris en serveren we je smakelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kan je bij ons je ambities waarmaken. Of je nu een ondernemende winkelmanager wilt worden of een deskundige verkoopadviseur, wij dragen bij aan jouw ontwikkeling door op alle lagen je kennis te verrijken. 

Je kunt op ons rekenen

Gall & Gall in cijfers

0

Sterke roots sinds 1884

Sterke roots sinds 1884
0
+

collega's

collega's
0
%

10% korting bij Gall&Gall

0
e

winkel werd in 1980 geopend

Als verkoopmedewerker of winkelmanager zorg jij dat mensen met een glimlach en het perfecte drankje naar buiten lopen. Lees hieronder meer informatie.

Verkoper

Als Verkoper ook verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel en de afhandeling van de (online) bestellingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de acties op tijd in de winkel staan, alle schappen goed zijn aangevuld en dat de communicatiematerialen up-to-date zijn.

Winkelmanager

Je runt je eigen zaak bij de marktleider op het gebied van dranken en samen met je team zorg je dat de winkel er altijd top uitziet. Je bent vakkundig en servicegericht. Maar je bent vooral een liefhebber met verstand van zaken en weet dat met enthousiasme over te brengen naar je collega’s en naar de klant.

Meer dan 150 winkelbanen staan voor je klaar

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.

Top