Wat bieden we jou?Wat we je bieden

Als collega bij Gall & Gall ontvang je een prima salaris en serveren we je een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kan je bij ons je ambities waarmaken. Of je nu een ondernemende winkelmanager wilt worden of een deskundige verkoopadviseur, wij dragen bij aan jouw ontwikkeling door op alle lagen je kennis en vaardigheden te verrijken. Zo word je steeds beter in je werk en heb je alles in handen om onze klanten te adviseren en te inspireren. Uiteraard moet je wel de wettelijke leeftijd hebben om met dranken te mogen werken. 

Ontwikkel je talent

Bij Gall & Gall is iedereen dé vakman of vakvrouw voor onze klant en blijft dat door continu te ontwikkelen. We geloven dat jezelf ontwikkelen bijdraagt aan je eigen geluk en onafhankelijkheid en aan de impact die we samen maken op het leven van onze klanten. Jij staat aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Omdat jij weet waar je goed in bent, waar jij nog verder in wilt groeien en wat bij jou past. Dat gaat over persoonlijke ontwikkeling én ontwikkelen in je vak. En wij helpen je hier graag bij. Met behulp van bijvoorbeeld e-learnings, masterclasses, vaardigheidstrainingen, vakopleidingen en vooral door te leren van je collega’s. Zo maken we samen stappen vooruit.


Een fijne basis

Bij Gall & Gall vind je werk dat voldoet aan al jouw wensen. We bieden je de beste arbeidsvoorwaarden voor betekenisvol werk, zoals 13 keer per jaar salaris, meedelen in onze winst, vakantiegeld en een goed geregelde pensioenregeling.

Voordelen voor jou

Bij Gall & Gall krijg je meer dan alleen je salaris. We bieden nog meer voordelen, zoals het medewerkersvoordeelplan, waarmee je korting ontvangt op onze dranken, maar ook de boodschappen die je bij Albert Heijn doet. Verder kun je sporten met korting, bieden we leefstijl- en budget coaching en krijg je korting op leuke uitjes en mooie producten én hebben we een uitgebreide mobiliteitsregeling voor je. Of je nou met de fiets, (lease)auto of met de trein gaat, jouw vervoer naar je werk is geregeld.
.

Wat ons drijft

Werken bij Gall & Gall betekent

WOW Service

WOW Service

Vakmanschap

Vakmanschap

Inclusieve werkplek

Inclusieve werkplek

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Zo ziet je nieuwe werkplek eruit

Gall & Gall als werkgever

NOG NIET DE BAAN GEVONDEN DIE JE ZOEKT?

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik onze handige zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

Top